Blog, Persoonlijk

Persoonlijke update #05

Sloot ik de vorige persoonlijke update af met de woorden: laat het voorjaar maar komen !, bleek uiteindelijk de lente nog flink op zich te laten wachten. Pas de afgelopen dagen is het echt eindelijk voorjaar met blauwe luchten, zon en hogere temperaturen heerlijk !

Inmiddels hebben S en ik ons weekendje London geboekt, half mei gaan we voor 3 dagen en wat hebben we er zin in ! e tellen fanatiek af en hebben al een aardig plan de campagne gemaakt. Maar uiteraard houden we ons aanbevolen voor goede tips :-).

Afgelopen tijd heb ik leuke uitstapjes gemaakt en lekker gegeten en gedronken her en daar. Tapas & Sangria, uit eten, lekkere lunches en een high tea, het kon niet op. En dan tussendoor ook nog wat verjaardagen waaronder die van N en Y, mijn wondertjes zijn vorige week al weer 10 geworden. Qua eten, bewegen en fitheid gaat het goed, heerlijk dat het nu ’s avonds langer licht is zodat ik ook wat vaker ’s avonds kan gaan wandelen. Begin januari liep ik voor het eerst, trots op mijn 2,5 km. Inmiddels lukt 7 km ook, nog meer trotsender :).

De voorjaarsvakantie is al lang voorbij en de meiden kijken uit naar de mei-vakantie en alle festiviteiten rondom Koningsdag en Bevrijdingsdag. Ons dorp kent een zeer actieve en leuke oranjevereniging die volop activiteiten organiseert. Volgend weekend begint het met de jaarlijkse Nolina hardloopwedstijd en de Dikke Bandenrace. Ongetwijfeld doet N weer mee met beiden. Y heeft op Koningsdag weer een optreden met haar dansschool. En verder is het ook gewoon gezellig voor de volwassenen met leuke muziek en een fijne sfeer.

Tussendoor wordt ook de renovatie van de woonkamer georganiseerd, de vloer is al uitgekozen nu nog een beetje knappe offerte en alles inplannen voor de zomerperiode. Fijne vooruitzichten dus voor de komende periode.

Is het dan alleen maar pais en vree in mijn leventje ? Nee, de endo gooit regelmatig roet in het eten, er is een duidelijke diagnose voor N (ADD) gekomen en we zijn druk bezig met school en een kindertherapeut om haar goed te helpen, Y tobt op het moment dat ik deze blog schrijf, weer behoorlijk met haar astma wat gebroken nachten en de nodige zorgen brengt. Het is dus echt wel beetje halen en brengen in mijn leventje.

Tot de volgende keer ! (dan is het bijna zomer !)

Advertenties

Een gedachte over “Persoonlijke update #05”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s