Persoonlijk

Persoonlijke update #07

Het is alweer september, de zomervakantie lijkt een eeuwigheid geleden. School en werk is begonnen, het gewone ritme. In de maanden juli en augustus heb ik het een stukje rustiger aan gedaan op bloggebied, zowel hier als op mijn privé-blog. Maar nu back on track: de zomerblogpauze is voorbij, vanaf nu weer om de twee weken een blogpost.

Het was dus even een pas op de plaats qua bloggen. De kinderen hadden vakantie en hoewel we niet weg gingen, hadden we genoeg te doen. Er waren uitstapjes naar Eurodisney en Italië, er moest ook nog wat gewerkt worden maar een groot deel van de tijd ging op aan de verbouwing van de woonkamer. En zo kampeerden we een aantal weken voornamelijk op de bovenverdieping van ons huis.

Endo-technisch gingen deze maanden met ups en downs. Ik was verbaasd hoe ik de verbouwing vol kon houden, ik was regelmatig kapot maar knapte ook weer snel op. De laatste week van mijn vakantie waren we grotendeels klaar en die week had ik ook echt even nodig om bij te komen. Daar buiten waren er evengoed ineens ook dagen waarin de energie razendsnel op was, soms al bij het op staan. Die wisselvalligheid blijft af en toe enorm frustrerend omdat er dan geen reden of oorzaak voor lijkt te zijn. Heb je een hele week staan klussen, dan weet je tenminste waar je terugval vandaan komt. En bovenal kun je hem incalculeren. Endo, het went eigenlijk nooit.

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s