Persoonlijk, Update

Persoonlijke update #08

Het is al weer een tijd geleden dat er een blogpost is verschenen. En dat heeft een reden: het gaat al een tijdje niet zo goed met me. Het hoe en wat en waarom laat ik even in het midden maar vorige maand kwam alles een beetje tot een dieptepunt en realiseerde ik me dat ik hard op weg was richting c.q. tegen een burn-out aan zit. Toen kwam alles van het afgelopen jaar door een samenloop van omstandigheden samen in één grote chaos en wist ik dat het zo niet verder kon. Want een echte burn-out wil ik toch wel graag vermijden !

Vandaar ook de blogstilte, ik had niet de energie om echt goed te schrijven laat staan om me te verdiepen in nieuws en berichten over endometriose. Dus niet alleen het blog lag stil, ook twitter. En om eerlijk te zijn, ik weet ook niet zo goed wat ik verder wil met dit blog. Het vaste ritme van om de week een blogpost blijkt toch niet echt werkbaar of realistisch te zijn. Ook heb ik een tijdje geleden geprobeerd aan te haken bij diverse lotgenotengroepen en community’s maar ook dat lijkt niet echt meer bij me te passen. En ik zie toch ook wel het gevaar daarin, dat ik weer word meegezogen in van alles en het veel tijd en energie gaat opslokken. Niet dat ik geen tijd wil vrijmaken maar wel dat het niet ten koste mag gaan van andere ook belangrijke zaken. Precies de reden waarom ik jaren terug zoveel stappen terug had gezet in endo-land: ik was alleen nog maar met endometriose (en moeder zijn) bezig.

Aan de andere kant zie ik aan de bezoekersaantallen dat men nog steeds Endometriose.nl.nu weten te vinden en raadplegen, dus er is nog steeds een bepaalde behoefte. Om die reden ben ik niet van plan om te stoppen met dit blog, maar denk wel veel na over de invulling er van.

Zo speel ik al een tijdje met het idee van samenwerken e/o gastbloggers. Zo heb ik weer contact met een oude endo-bekende die altijd de meest interessante artikelen opduikelt die het delen waard zijn. En er zijn misschien wel meer al dan niet oude bekenden die het leuk vinden om te schrijven en af en toe hun verhaal of ervaring willen delen. Of eenmalig iets kwijt willen. Dus een mengeling van persoonlijke verhalen en informatie. Nu nog uitvogelen hoe en wat ik dat in een vat wil gaan gieten.

Heb je tips of leuke ideeën .. laat het me zeker weten ! 

Ik zal iig zelf blijven schrijven, niet elke 2 weken maar gewoon als ik iets tegen kom wat ik blogwaardig vind. Ik zal daar gewoon de woensdag om 20.00u voor aan blijven houden, is er toch nog iets van vastigheid :-).

Dank jullie wel i.i.g. voor de regelmatige bezoekjes aan dit blog en de lieve reacties die regelmatig achter de schermen binnen komen !

 

Advertenties

8 gedachten over “Persoonlijke update #08”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s