Persoonlijk

Persoonlijke update #06

Ha ! Vorige keer eindigde ik met ‘dan is het bijna zomer’, wel dat is het kalendertechnisch wel maar qua weer is het echt hollands halen en brengen. De ene dag zit ik met een vest aan op het werk de wind en regenbuien te aanschouwen (tussen het werken door :-)) en de volgende dag is het 30 graden. 

Sinds de vorige keer zijn er leuke dingen gebeurd. Natuurlijk het reisje naar Londen dat ik samen met S ondernam. Het waren een paar geweldige dagen en het is zo ontzettend leuk om zoiets met je kind te ondernemen. Een verslagje kun je hier vinden op mijn persoonlijke blog.

Maar ook vierden we Koningsdag en waren er de dagen daarom heen allerlei festiviteiten. Zo deed N mee met de Dorpsloop en De Dikke Bandenrace en trad Y op met haar dansklas. Er waren gezellige dagjes en avondjes uit, soms met , soms met drank 😉 maar altijd gezellig.

Tussendoor gewoon werk en school natuurlijk. Het schooljaar nadert het einde en alle 3 gaan ze zonder problemen over. En tellen ze af naar de vrije weken. En ik af naar de renovatie van de woonkamer :-). Gelukkig is Y ook weer opgeknapt van de laatste astma-aanval en ook met mij gaat het endo-technisch best goed. Ik voel me weer fit en beweeg veel, heerlijk dat dat weer lukt. Al met al weken waar ik niets over te klagen heb :-).

Geniet van de zomer, tot de volgende keer !

Plaats een reactie